anteroeerola

Kaikki blogit puheenaiheesta Sipilä hallitus

Hallitus yrittää taas ohittaa perustuslain

Vielä pitää jaksaa vähän aikaa. Kovin kauan ei valtakunnan sote-rypistys voi enää jatkua. Ilmassa ovat kaikki lopullisen romahduksen merkit – nyt kun myös kansa on tutkitusti kääntänyt peukalonsa alas. Jäljellä on enää pääministeri Juha Sipilän ja valtiovarainministeri Petteri Orpon virallinen - mutta katteeton - optimismi.

Hallitus sopi budjetista - Ei niin pahaa, etteikö hieman hyvääkin

Ministerit saivat budjettineuvottelunsa päätökseen torstaina illalla. Valtioneuvoston tiedottajien mukaan budjetissa korostuvat etenkin työllisyyden parantamiseen tähtäävät toimet. Valtiovarainministerin mukaan päättäjillä oli jäljellä enää kaksi vaihtoehtoa.

Sipilän hallitus pian yksivuotias - nyt on aika jakaa risut ja ruusut

Ensi sunnuntaina juhlitaan pääministeri Juha Sipilän (kesk.) potrean hallituksen yksivuotissynttäreitä, ja bileet tulevat olemaan sen mukaiset. Juhlimaan on kutsuttu kaikki kynnelle kykenevät, mutta rahvasta siellä tuskin tullaan näkemään. Jäätyäni ilman kutsua, katsoin parhaaksi seurata tilannetta etäältä käsin, ja jakaa hallitukselle heidän ansaitsemansa risut ja ruusut. Jokainen voi pohtia omalla tahollaan sitä, kumpaan kategoriaan alapuolella esitetyt kohdat menevät.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä