anteroeerola

Kaikki blogit puheenaiheesta Kyykyttäminen

Riistäjät ruoskaansa selkäämme soittaa

Vanhan sanonnan mukaan kaikki ongelmat näyttävät nauloilta, jos kädessä on vasara. Sanonta näyttää pätevän myös maamme oikeistohallitukseen. Paitsi, että hallituksen kädessä ei heilu vasara vaan ratsupiiska. Tästä johtuen tavallinen kansa näyttää hallituksen silmissä työtävieroksuvalta aasilaumalta, joiden selkiä Sipilän hallitus siekailematta piiskaa vereslihalle. 

Asunnottomien kyykytystä Tikkurilan malliin

Olin tänään Tikkurilan aluetoimikunnan kokouksessa. Olen järkyttynyt aluetoimikunnan kokouksessaan tekemästä päätöksestä olla myöntämättä rahaa asunnottomien yön tapahtumaan. Kyse ei ollut isoista rahoista, mutta päätöksen perustelun logiikkaa on tyrmistyttävä. 

Oikeusvaltio / Verotuksen agressiivinen laillisuus?

Verottaja agressiivisena ja määrää arvion perusteella veroja mökin mummoille, papoille ja perikunnille, jotka ei tiedä netistä mitään tai edes ole voineet tietää verottajan vaatimuksista.

Tänä vuona verottaja jätti lähettämättä kupongin  "tarvittavasta"? alv ilmoituksesta ja nyt sitten verottaa oman maun mukaan. Helppoa kuin sen osaa, sama tyyli kuin maksuhuijareilla eli lasku kaikille ja katsoo kuka menee halpaan tai ei huomaa huijausta.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä